Risk för vattenbrist i Kalmar länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

23 okt 2023 klocka 09.30 - 15.00

Provning av tackakött - för restaurang och producent

Femtrådigt elstängsel för får. Foto: Håkan Bjurling

Vill du få feedback på ditt tackakött av professionella kockar? Den 23 oktober erbjuds du som är verksam i norra Kalmar län ett unikt tillfälle att utveckla dina produkter, bygga nätverk och skapa nya affärsmöjligheter när Exceptionell Råvara genomför ett smakmöte i Jönköping.

Provningen leds av Stefan Eriksson, kock och provningsledare på föreningen Exceptionell Råvara som sedan 2012 arrangerat möten mellan kockar och producenter runt om i Sverige för att utveckla svenska råvaror och svensk gastronomi.

Det preliminära programmet för dagen ser ut såhär:

  • 9.30 Samling med fika
  • 10.00 Introduktion
  • 11.30 Provning
  • 13.00 Diskussion
  • 14.00 Mötet avslutas

Aktiviteten erbjuds i första hand till företag i Jönköpings län, i mån av plats är du som är verksam i norra Kalmar län också välkommen att delta.

Här finns mer information om vad du behöver göra för att delta med köttråvara:
Instruktion inför utvecklingsmöte Jönköping 23/10 2023 Pdf, 250 kB, öppnas i nytt fönster.

Mötet är ett samarbete mellan Länsstyrelsen Jönköpings län, Region Jönköpings län, Hushållningssällskapet i Jönköping, Vi kan mat och LRF. Aktiviteten genomförs inom ramen för den regionala livsmedelsstrategin.

EU-flagga; Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling
Var:
Restaurangskolan Bäckadalsgymnasiet, Jönköping
Kostnad:
400 kr + moms
Sista anmälningsdag:
09 okt 2023

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Hamngatan 4, Jönköping

Landshövding

Allan Widman

Besöksadress

Regeringsgatan 1, Kalmar

Postadress

391 86 Kalmar

Organisationsnummer

202100-2304

Följ oss