Risk för vattenbrist i Kalmar länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

03 maj 2022 klocka 14.00 - 15.00

Back to forward - en trendspaning inom mat, dryck och måltider

Hamlade träd

Detta är den andra av tre föreläsningar på temat "Förändringstid - en föreläsningsserie för dig som jobbar med mat"

Lennart Wallander på Food & friends guidar oss in i en ny matvärld efter en tid då livet varit satt på undantag. När coronapandemin stängde ned stora delar av samhället tvingades många tänka om, hitta andra vanor och bygga nya lösningar. Nu har vi chansen att bygga upp en matvärld som är bättre än det vi hade tidigare. Hur gör vi det vi brukade men på sätt som är säkrare, effektivare, nyttigare och mer spännande än det vi gjorde för två år sedan?

Följande föreläsningar ingår också i föreläsningsserien "Förändringstid":

Föreläsning I: Det ska vara lätt att välja svenskt i en föränderlig värld. Från Sveriges VD Ulrika Ekström berättar om den frivilliga ursprungsmärkningens första sex år och om framtiden. Den 26 april kl 14.00-15.00

Föreläsning III: Verktyg för klimatanpassning för livsmedelsföretag i hela kedjan. Pär Aleljung, Beredskapshandläggare Livsmedelsverket den 10 maj kl 14.00-15.00

Föreläsningarna är digitala, kostnadsfria och arrangeras i samverkan mellan de tre smålandslänens livsmedelsstrategier. Du kan anmäla dig till hela serien eller till enstaka föreläsningar.

Anmälan senast två dagar före respektive föreläsning till: medlemsservice@lrf.se

Frågor: Rose-Marie Winqvist, rose-marie.winqvist@lrf.se

VAR:
Digital föreläsning. Länk till föreläsningen skickas ut till anmälda deltagare.
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
01 maj 2022

Kontakt