Aktuella varningsmeddelanden i Kalmar länJust nu är det flera vädervarningar i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

28 apr 2022 klocka 15.00 - 16.45

Hur blir man mathantverkare?

Hamlade träd

Detta webbinarium vänder sig till dig som är ny mathantverkare eller nyfiken på vad det innebär att vara mathantverkare. Information och inspiration på temat: Vad innebär mathantverk, vilka utbildningar och kurser finns för den som vill lära sig mer?

Eldrimner är ett nationellt resurscentrum för mathantverk. Under 2022 är Kalmar fokuslän och denna aktivitet hör ihop med de samarbeten som pågår mellan Eldrimner och aktörer i länet under året. Webbinariet har tagits fram i samarbete med Länsstyrelsen i Kalmar. Dagen vänder sig främst till dig som är ny som mathantverkare i Kalmar län men deltagare från andra län är också välkomna.

Program

15.00-16.00 Inspirationsföreläsning: Hur blir man mathantverkare? Anna Berglund Eldrimner

16.00-16.30 Information om bär, frukt och grönsaksförädling. Catrin Heikefelt, branschansvarig och lärare inom bär-, frukt- och grönsaksförädling på Eldrimner informerar och tar upp vanliga frågeställningar om hantverksmässig tillverkning, hållbara produkter och märkning.

 

Webbinariet genomförs av Eldrimner. Anmälan till Webbinarium Hur blir man mathantverkare? - Eldrimner (dinkurs.se) Länk till annan webbplats.

Information och frågor: anna@eldrimner.com


VAR:
Digitalt via Zoom
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
25 apr 2022

Kontakt