29 okt 2021 klocka 09.00 - 12.00

Kalmar och Kronobergs län
– Tillsammans mot brott

Pussel där bitar saknas

Välkomna till en digital inspirations- och dialogträff med fokus praktisk samverkan mellan statliga myndigheter och kommuner.

 

Länsstyrelserna i Kalmar och Kronobergs län bjuder in till en träff där Anna Flink, säkerhetschef Södertälje kommun, berättar om hur hon varit med och arbetat fram en modell för myndighetsgemensam samverkan mot välfärdsbrott. Södertälje kommun har under de senaste åren hamnat i fokus för deras framgång med att förebygga och upptäcka kriminalitet genom en god myndighetssamverkan.

Denna inbjudan riktar sig till dig på strategisk och praktisk nivå som ingår i myndighetssamverkan Tillsammans mot brott – Kalmar och Kronobergs län. Den riktar sig också till LPO chefer och kommunpoliser i PO Kalmar Kronoberg samt till dig som arbetar med brottsförebyggande frågor inom kommunal verksamhet som till exempel säkerhetschefer och samordnare med brottsförebyggande ansvar.

Anmälan sker via Länsstyrelsen Kalmars kalenderhändelser (nedan). Anmälan sker individuellt. Länk kommer att skickas till anmälda deltagare senast dagen innan träffen ges.

Program

- Välkomnande
- Inspiration från Södertälje
- Dialog om samverkan
- Avslut

 

Varmt välkommen!


VAR:
Digitalt via Skype
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
22 okt 2021

Anmäl dig

Kontakt