Aktuella varningsmeddelanden i Jönköpings länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

25 mar 2021 klocka 08.30 - 17.00

Fortbildningskurs för användning av växtskyddsmedel

Kursen riktar sig till dig som tidigare gått grundkursen och har en behörighet som går ut 2021.

På grund av rådande restriktioner gällande Covid-19 kommer årets kurser att hållas digitalt via Skype. Du behöver inte ha något särskilt program installerat på datorn för att ansluta till kursen, men du måste ange en e-postadress som du har tillgång till för att kunna delta i kursen. För att skriva provet måste du också ha BankID.

Du kommer att få kurslitteratur hemskickad innan kursdagen. Du får även tillgång till föreläsningsfilmer för självstudier innan kursdagen. För dem som behöver hjälp med att hitta filmerna eller har frågor om kursen erbjuds digitala träffar innan själva kurstillfällena. Dessa är frivilliga och kräver ingen anmälan. Länk till dessa träffar samt mer information om kurserna får du när du anmält dig.

Anmälan görs via Jordbruksverkets kursportal. Det är också via den du kommer att skriva ditt prov på kursdagen. Du loggar in med hjälp av ditt BankID. Se till att din e-postadress är uppdaterad då det är till den Skype-länken kommer att skickas.

Jordbruksverkets kursportal Länk till annan webbplats.

VAR:
Digitalt via Skype.
KOSTNAD:
2 500 kr + moms
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
11 mar 2021

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Brunnsgatan 1, Jönköping