Risk för skogsbrand i Jönköpings länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Mat och klimat är temat för årets Klimatvecka

Klimatveckan genomförs den 18–24 oktober med temat mat och klimat.

Vi uppmanar organisationer i Jönköpings län att arrangera egna aktiviteter i Klimatveckan och på så sätt bli en del av Klimatveckans gemensamma program. I rådande läge ber vi arrangörer att tänka digitalt i planeringen av aktiviteter. Klimatveckan 2021 blir till stor del digital; vi följer utvecklingen inom pandemin noga. Anmäl aktivitet eller arrangemang i Klimatveckan längre ner på sidan.

Om Klimatveckan

Klimatveckan arrangeras av Klimatrådet sedan år 2014 i syfte att bidra till att nå länets gemensamma vision Klimatsmart Plusenergilän. Den präglas av gränsöverskridande, lättillgängliga och motiverande aktiviteter som ger kunskap, inspiration och ökad medvetenhet om fördelarna med ett aktivt klimatarbete.

Klimatrådet är i planeringsfasen för Klimatveckan och kommer att lansera en ny webbplats för Klimatrådet.se med Klimatveckans tema och program.

Klimatrådet.se Länk till annan webbplats.

Klimatkonferensen - en av veckans stora aktiviteter

En av de stora aktiviteterna under Klimatveckan är Klimatkonferensen, som är fredagen den 22 oktober på förmiddagen på Elmia. Under Klimatveckan delas även det årliga Klimatpriset ut. Boka in Klimatkonferensen redan idag!

Anmäl aktivitet eller arrangemang i Klimatveckan 2021

Anmäl en aktivitet till årets klimatvecka genom att fylla i formuläret nedan, var gärna så utförlig som möjlig. Som arrangör blir du kontaktad av Klimatveckans projektgrupp.

Anmäl aktivitet senast 1 september. När du anmält en aktivitet finns det möjlighet att komplettera med mer information i er aktivitet när vi fastställer årets program. Vi behöver komplettering till en aktivitet senast 24 september.


Ange vem eller vilka organisationer som är arrangör för aktiviteten, alternativt samma som kontaktperson om det är ett privat initiativ.

Ange namn på aktiviteten.

Ange vem som är kontaktperson för aktiviteten och som Klimatrådet kan ha kontakt med i planeringen för Klimatveckan.

Ange e-post till kontaktperson, som Klimatrådet använda för kontakt i planeringen för Klimatveckan.

Ange telefonnummer till kontaktperson

Ange beskrivning, kommentar eller hänvisning (exempelvis en länk till en webbplats) till var vi kan hitta hitta mer information om aktiviteten.

Kontakt