07 aug 2024 klocka 18.00 - 21.00

Strategier i grovfoderodlingen till mjölkkor

vallskörd.

Att få till grovfoderodlingen är grunden i produktionen. Vid denna träff går vi igenom olika faktorer som man kan påverka och hur man hanterar det man inte kan påverka!

På denna kurs lär vi oss och diskuterar hur vi ska nå de mål vi strävar efter i grovfoderodlingen. Vi kommer bland annat diskutera sortval, arter, etableringar, torka och nyheter. En viktig del är hur man kan maxa sin skörd och fortfarande behålla höga näringsvärden! Då vi fortfarande är i säsong diskuterar vi och utbyter erfarenheter med varandra!

Medverkar gör Stina Pettersson, växtodlingsrådgivare på baks&co. Stina har lång erfarenhet av vallodling i länet och tar även prover till vallprognoserna varje år.

Fika serveras under kvällen.

EU-flagga; Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling
EU-flagga - strategiska planen
Greppa näringen-logotyp
Var:
Arken Cafe & Konferens, Pumparegatan 20, Värnamo
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
04 aug 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Stjärnmärkta fält är obligatoriska.


Behövs för att kunna redovisa våra aktiviteter.


Om du inte fått en bekräftelse via e-post inom en timma efter din anmälan - hör av dig till oss så att vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.
Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören i förväg eller på plats.
Genom att fylla i formuläret godtar du att vi behandlar dina uppgifter för kursadministration. Efter kursen raderas uppgifterna.

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Hamngatan 4, Jönköping

Dela sidan:

Landshövding

Brittis Benzler

Besöksadress

Hamngatan 4

Postadress

551 86 Jönköping

Organisationsnummer

202100-2288

Följ oss