Aktuella varningsmeddelanden i Jönköpings länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

24 aug 2024 klocka 09.00 - 16.00

Förädla skogen med ett eget sågverk

Detta är kursen för dig som är eller vill bli skogsägare och företagare på landsbygden! Välkommen till en praktiknära kurs om små sågverk.

Vid denna kurs lär vi oss grunderna i virkeslära samt hur och till vad man kan förädla olika trädslag. Dagen blir en blandning av teori och praktik, men det är fokus på att vara ute vid sågen med Micael Frisk. Micael är skogstekniker, kan råvaran och har mångårig erfarenhet av skogsbruk och träförädling. Det blir även en genomgång av olika sågverkstyper och vad det innebär att starta ett eget mindre sågverk.

Ta med arbetskläder, då vi ska vara ute och såga på riktigt. Ta även med mat för dagen. Välkommen till en skapande kursdag!

Är kursen fulltecknad kan du kontakta Christoph.Hochmuth@lansstyrelsen.se för att komma med på reservlistan. Vid stort intresse finns det möjlighet att anordna ytterligare kurser.

Var:
Kräpplehult 2, 575 95 Eksjö
Kostnad:
400 kr + moms, ta med mat för dagen.
Sista anmälningsdag:
18 aug 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Stjärnmärkta fält är obligatoriska.

Avboka din plats om du får förhinder, helst senast 2 dagar innan kurstillfället. Uteblir du utan avanmälan fakturerar vi kursavgiften.

Det finns 4 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 18 augusti klockan 23.30.

Behövs för att kunna redovisa våra aktiviteter.Jag vill vara med på och få en lista för samåkning
Jag vill vara med på och få en lista för samåkning


Plats där jag bor eller kan samåka från
Tillhörande län
Tillhörande länOm annat än Jönköpings län
Var hittade du information om kursen?
Var hittade du information om kursen?

Jag vill gärna ta del av framtida kurser och annan landsbygdsinformation via Länsstyrelsens digitala nyhetsbrev som framöver kommer vara en viktig kanal för nyheter!
Jag vill gärna ta del av framtida kurser och annan landsbygdsinformation via Länsstyrelsens digitala nyhetsbrev som framöver kommer vara en viktig kanal för nyheter!

Om du inte fått en bekräftelse via e-post inom en timma efter din anmälan - hör av dig till oss så att vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.
Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören i förväg eller på plats.
Genom att fylla i formuläret godtar du att vi behandlar dina uppgifter för kursadministration. Efter kursen raderas uppgifterna.

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Hamngatan 4, Jönköping

Dela sidan:

Landshövding

Brittis Benzler

Besöksadress

Hamngatan 4

Postadress

551 86 Jönköping

Organisationsnummer

202100-2288

Följ oss