Aktuella varningsmeddelanden i Jönköpings länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

03 sep 2024 klocka 09.00 - 15.00

Starta slakteri på gårdsnivå

Detta är en kurs för dig som går i tankar att starta slakteri på gårdsnivå. Vad krävs egentligen? Det ska vi försöka svara på under den här dagen!

Under denna kurs pratar vi om hur det går till att starta ett slakteri för vilt eller tamboskap på gårdsnivå. Under kursen får du guidning i hur du steg för steg går till väga för att komma vidare i dina funderingar. Vi pratar också om regler och tillstånd kopplat till hantering och försäljning av egen slakt.

Per Nilsson, Profox är kursledare. Per har lång erfarenhet av att hjälpa företag genom hela processen att starta slakteri, vilthanteringsanläggning, styckning och chark. Dessutom har han stor vana att lotsa livsmedelsföretagare genom snåriga regelverk!

EU-flagga; Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling
Var:
Plats meddelas senare.
Kostnad:
550 kr + moms. Lunch och fika ingår.
Sista anmälningsdag:
25 aug 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Stjärnmärkta fält är obligatoriska.


Behövs för att kunna redovisa våra aktiviteter.

Var hittade du information om kursen?
Var hittade du information om kursen?

Jag vill gärna ta del av framtida kurser och annan landsbygdsinformation via Länsstyrelsens digitala nyhetsbrev som framöver kommer vara en viktig kanal för nyheter!
Jag vill gärna ta del av framtida kurser och annan landsbygdsinformation via Länsstyrelsens digitala nyhetsbrev som framöver kommer vara en viktig kanal för nyheter!

Om du inte fått en bekräftelse via e-post inom en timma efter din anmälan - hör av dig till oss så att vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.
Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören i förväg eller på plats.
Genom att fylla i formuläret godtar du att vi behandlar dina uppgifter för kursadministration. Efter kursen raderas uppgifterna.

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Hamngatan 4, Jönköping

Dela sidan:

Landshövding

Brittis Benzler

Besöksadress

Hamngatan 4

Postadress

551 86 Jönköping

Organisationsnummer

202100-2288

Följ oss