Aktuella varningsmeddelanden i Jönköpings länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

03 jun 2024 klocka 18.00 - 21.00

Äsprilla äng - fältvandring

Äsprilla äng

fotograf: Vetlanda Kommun

Är du intresserad av skötsel av ängar och vilka arter man kan hitta där, både blommor och bin och annat trevligt? Följ med och ta en titt på Äsprilla äng söder om Landsbro!

Äsprilla äng har i många år skötts av Jan Erik Petersson och hyser idag en rik biologisk mångfald av olika arter. Kom och hör Jan Erik berätta om området och hur han sköter sina ängar. Inbjuden är även Roger Karlsson som både kommer att visa och berätta om de insekter som finns på ängen. Vi kommer även att prata lite om träd och dess värden i det öppna landskapet.

Vi hoppas på en varm och solig sommarkväll.

Så ta med familjen och fikakorgen så ses vi!

Kvällen är ett samarbete mellan Studieförbundet vuxenskolan och Länsstyrelsen.

EU-flagga - strategiska planen
Studieförbundet vuxenskolan
Var:
Äsprilla Norregård 13, 574 73 Landsbro
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
31 maj 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Stjärnmärkta fält är obligatoriska.

Sista anmälningsdag är den 31 maj klockan 16.00.

Jag vill vara med på och få en lista för samåkning
Jag vill vara med på och få en lista för samåkning


Plats där jag bor eller kan samåka från
Tillhörande län
Tillhörande länOm annat än Jönköpings län
Var hittade du information om kursen?
Var hittade du information om kursen?

Jag vill gärna ta del av framtida kurser och annan landsbygdsinformation via Länsstyrelsens digitala nyhetsbrev som framöver kommer vara en viktig kanal för nyheter!
Jag vill gärna ta del av framtida kurser och annan landsbygdsinformation via Länsstyrelsens digitala nyhetsbrev som framöver kommer vara en viktig kanal för nyheter!

Om du inte fått en bekräftelse via e-post inom en timma efter din anmälan - hör av dig till oss så att vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.
Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören i förväg eller på plats.
Genom att fylla i formuläret godtar du att vi behandlar dina uppgifter för kursadministration. Efter kursen raderas uppgifterna.

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Hamngatan 4, Jönköping

Dela sidan:

Landshövding

Brittis Benzler

Besöksadress

Hamngatan 4

Postadress

551 86 Jönköping

Organisationsnummer

202100-2288

Följ oss