Aktuella varningsmeddelanden i Jönköpings länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

27 aug 2024 klocka 09.00 - 16.00

Inred din gårdsbutik

Denna kurs kommer att ge dig ökad kunskap om hur man från en tom lokal skapar en fullskalig butik.

Här går vi in i detalj på hur man, från en tom lokal/byggnad, skapar en fullskalig butik.
Du tar med en skiss på din egen butik för att, under kursens workshop, arbeta med layout och placering av varugrupper i syfte att skapa effektiva ytor och ett bra flöde genom butiken. Även du som redan drivit butik ett tag kan gå kursen.

Kursledare är Annica Bergman från Dekko. Annica har lång erfarenhet av att med konkreta råd hjälpa gårdsbutiker att skapa effektiva, inspirerande och säljande butiksytor.

Kursen riktar sig till dig som som är verksam i Jönköpings län. Deltagare utanför länet kan delta i mån av plats. Kursen kommer att hållas under agusit alternativt september. Gör en intresseanmälan nedan så får du meddelande när kursen är spikad.

EU-flagga; Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling
Var:
Plats meddelas senare.
Kostnad:
500 kr + moms. Lunch och fika ingår.
Sista anmälningsdag:
01 aug 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Stjärnmärkta fält är obligatoriska.


Behövs för att kunna redovisa våra aktiviteter.

Var hittade du information om kursen?
Var hittade du information om kursen?

Jag vill gärna ta del av framtida kurser och annan landsbygdsinformation via Länsstyrelsens digitala nyhetsbrev som framöver kommer vara en viktig kanal för nyheter!
Jag vill gärna ta del av framtida kurser och annan landsbygdsinformation via Länsstyrelsens digitala nyhetsbrev som framöver kommer vara en viktig kanal för nyheter!

Om du inte fått en bekräftelse via e-post inom en timma efter din anmälan - hör av dig till oss så att vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.
Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören i förväg eller på plats.
Genom att fylla i formuläret godtar du att vi behandlar dina uppgifter för kursadministration. Efter kursen raderas uppgifterna.

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Hamngatan 4, Jönköping

Dela sidan:

Landshövding

Brittis Benzler

Besöksadress

Hamngatan 4

Postadress

551 86 Jönköping

Organisationsnummer

202100-2288

Följ oss