Aktuella varningsmeddelanden i Jönköpings länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

20 aug 2024 klocka 09.00 - 16.00

En säljande gårdsbutik

Med en attraktiv butiksmiljö kan försäljningen öka i din gårdsbutik! Vid denna kurs får du handfasta tips på hur du skapar en lättarbetad, säljande och inspirerande gårdsbutik/café.

Denna kurs ger dig bland annat tips om hur du ökar kundupplevelsen genom hur ytorna utnyttjas, vilken inredning som används, på vilket sätt produkterna presenteras och även butikens kommunikation med skyltar. Köpbeteende, kundupplevelse, koncept, butiksplanering, exponering, skyltar och priskommunikation tas upp.

Kursledare är Annica Bergman från Dekko. Annica har lång erfarenhet av att med konkreta råd hjälpa gårdsbutiker att skapa effektiva, inspirerande och säljande butiksytor.

Kursen riktar sig till dig som som har gårdsbutik i Jönköpings län eller funderar på att starta en. Deltagare utanför länet i mån av plats.

EU-flagga; Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling
Var:
Plats meddelas senare.
Kostnad:
500 kr + moms. Lunch och fika ingår.
Sista anmälningsdag:
01 aug 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Stjärnmärkta fält är obligatoriska.


Behövs för att kunna redovisa våra aktiviteter.

Var hittade du information om kursen?
Var hittade du information om kursen?

Jag vill gärna ta del av framtida kurser och annan landsbygdsinformation via Länsstyrelsens digitala nyhetsbrev som framöver kommer vara en viktig kanal för nyheter!
Jag vill gärna ta del av framtida kurser och annan landsbygdsinformation via Länsstyrelsens digitala nyhetsbrev som framöver kommer vara en viktig kanal för nyheter!

Om du inte fått en bekräftelse via e-post inom en timma efter din anmälan - hör av dig till oss så att vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.
Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören i förväg eller på plats.
Genom att fylla i formuläret godtar du att vi behandlar dina uppgifter för kursadministration. Efter kursen raderas uppgifterna.

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Hamngatan 4, Jönköping

Dela sidan:

Landshövding

Brittis Benzler

Besöksadress

Hamngatan 4

Postadress

551 86 Jönköping

Organisationsnummer

202100-2288

Följ oss