Risk för skogsbrand i Jönköpings länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

18 jun 2024 klocka 18.00 - 20.30

Produktionsbete till mjölkkor

mjölkko på bete.

OBS! Nytt datum!

På denna träff fokuserar vi på mjölkkornas välbefinnande under betessäsongen! Hur får vi mjölkkorna att producera på topp och även må prima under denna period, låter inte så svårt men det finns en del att tänka på!

Det är många faktorer som spelar in för att mjölkkorna ska må bra och producera på topp! På denna träff fokuserar vi på vad man kan man göra för att påverka resultatet? Vi kommer att gå igenom flera olika faktorer som kan påverka ett lyckat resultat: skötsel, fållindelning, sortval för nyinsådd till bete, betestryck med mera. Vi tar även upp hur man ska tänka vid torka och vid mycket nederbörd.

Medverkar vid träffen gör Sara Carlsson och Hilda Ingvarsson från Växa. Ta med egen fikakorg!

 

EU-flagga - strategiska planen
Greppa näringen-logotyp
Var:
Fam Eskilsson, Ödestugu Norrgård, Norrgårdsvägen 5, Ödestugu Tenhult
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
16 jun 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Stjärnmärkta fält är obligatoriska.

Om du inte fått en bekräftelse via e-post inom en timma efter din anmälan - hör av dig till oss så att vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.
Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören i förväg eller på plats.
Genom att fylla i formuläret godtar du att vi behandlar dina uppgifter för kursadministration. Efter kursen raderas uppgifterna.

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Hamngatan 4, Jönköping

Dela sidan:

Landshövding

Brittis Benzler

Besöksadress

Hamngatan 4

Postadress

551 86 Jönköping

Organisationsnummer

202100-2288

Följ oss