27 feb 2024 klocka 18.30 - 20.30

Har du koll på energin?

Kor. Foto: Camilla Zilo

Lantbruken är stora energianvändare. Få en inblick i hur du identifierar energibovarna och bli mer energismart!

Vid denna träff fokuserar vi på energianvändningen! I lantbruken finns många olika behov av energi som är en nödvändighet i företaget. Hur gör vi för att identifiera vilka behov vi har? Finns det sårbara delar i verksamheten? Hur kan vi påverka användningen och på så vis styra kostnaderna och bli mer energieffektiva? Detta och en hel del till kommer tas upp på denna träffen.

Helena Olsson Hägg från Agrotektbyrån medverkar! Helena har lång erfarenhet av energirådgivning och är även rådgivningsexpert för energikollen inom Greppa Näringen!

Ange vid anmälan vilken produktionsinriktning du har i lantbruksföretaget, detta för att vi ska kunna anpassa träffens innehåll så bra som möjligt. Var även noga med att du angivit rätt e-post adress!

 

 

EU-flagga; Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling
Greppa näringen-logotyp
Var:
Digital träff
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
25 feb 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Stjärnmärkta fält är obligatoriska.

Behövs för att kunna redovisa våra aktiviteter.

Om du inte fått en bekräftelse via e-post inom en timma efter din anmälan - hör av dig till oss så att vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.
Genom att fylla i formuläret godtar du att vi behandlar dina uppgifter för kursadministration. Efter kursen raderas uppgifterna.

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Hamngatan 4, Jönköping

Dela sidan:

Landshövding

Brittis Benzler

Besöksadress

Hamngatan 4, Jönköping

Postadress

551 86 Jönköping

Organisationsnummer

202100-2288

Följ oss