Höga flöden i Jönköpings länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuell vädervarning.

19- 26 feb 2024 klocka 17.00 - 21.00

Styckning och tillagning - lamm

Välkommen till denna kurs där du lär dig mer om styckning och tillagning av lamm.

Detta är en kurs med två träffar. Kursen riktar sig till dig som har gårdsförsäljning av lammkött eller funderar på att starta. Kursen kommer att ge dig mer kött på benen när du ska välja styckning och när du ska marknadsföra dina produkter!

På första träffen får du lära dig om djurets anatomi, lagring, mörning och olika sätt att stycka. Du får prova på att stycka. Leonce Lauforcade, kock och kocklärare leder kurstillfället.

Under andra träffen får du genom praktiska moment lära dig mer om tillagning. Lena Fransson, kock och matentreprenör på Ebbarps Norrgård leder kurstillfället.

Båda träffarna äger rum på Ebbarps Gård, Forserum. Arrangör är Hushållningssällskapet i Jönköpings län.

EU-flagga; Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling
Logga Hushållningssällskapet
Var:
Ebbarps Norrgård, Forserum
Kostnad:
400 kr + moms.
Sista anmälningsdag:
05 feb 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Stjärnmärkta fält är obligatoriska.

Det finns inga lediga platser kvar. Vill du anmäla dig till reservlistan, maila anna.engstedt@lansstyrelsen.se

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Hamngatan 4, Jönköping

Dela sidan:

Landshövding

Brittis Benzler

Besöksadress

Hamngatan 4, Jönköping

Postadress

551 86 Jönköping

Organisationsnummer

202100-2288

Följ oss