Provning av tackakött - för restaurang och producent

Vill du få feedback på ditt tackakött av professionella kockar? Den 23 oktober har du ett unik tillfälle att utveckla dina produkter, bygga nätverk och skapa nya affärsmöjligheter när Exceptionell Råvara genomför ett smakmöte i Jönköping.
Provningen leds av Stefan Eriksson, kock och provningsledare på föreningen Exceptionell Råvara som sedan 2012 arrangerat möten mellan kockar och producenter runt om i Sverige för att utveckla svenska råvaror och svensk gastronomi.
Det preliminära programmet för dagen ser ut såhär:
9.30 Samling med fika
10.00 Introduktion
11.30 Provning
13.00 Diskussion
14.00 Mötet avslutas
Här finns mer information om vad du behöver göra för att delta med köttråvara:
Instruktion inför utvecklingsmöte Jönköping 23/10 2023 Pdf, 250 kB, öppnas i nytt fönster.
Mötet är ett samarbete mellan Länsstyrelsen, Region Jönköpings län, Hushållningssällskapet i Jönköping, Vi kan mat och LRF. Aktiviteten genomförs inom ramen för den regionala livsmedelsstrategin.

- Var:
- Restaurangskolan Bäckadalsgymnasiet, Jönköping
- Kostnad:
- 400 kr + moms
- Sista anmälningsdag:
- 09 okt 2023
Anmäl dig
Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Stjärnmärkta fält är obligatoriska.
Kontakt
-
Anna Engstedt
Lantbruksrådgivare
Telefon 010-2236243