16- 22 okt 2023 klocka 00.00 - 00.00

Klimatveckan 2023

Ett barn klädd i mössa och vantar hoppar mellan stenar i kanten av Vättern. Text Klimatveckan 2023 och logga Klimatrådet i Jönköpings län.

Den 16–22 oktober är det dags för Klimatveckan, med temat "Energi - tillsammans har vi kraften". Veckan är fylld av aktiviteter för dig som är intresserad av klimat, energi och hållbarhet.

Se programmet med aktiviteter

Vecka 42 går Klimatveckan av stapeln med aktiviteter i hela Jönköpings län. Klimatveckan vänder sig både till privatpersoner och företag. Med start på måndagen 16 oktober kan du gå på föreläsningar, få smarta tips från experter och träffa en mängd olika företag och organisationer.

På Klimatrådets hemsida hittar du alla programpunkter, dag för dag.

Plusenergiforum på Elmia

En av veckans höjdpunkter är Plusenergiforum 2023, på Elmia fredagen 20 oktober kl 09-13:30. Det är en kostnadsfri konferens med föreläsningar, panelsamtal och intressanta möten för dig som vill vara med och lösa länets energiutmaningar.

Plusenergiforum, Region Jönköpings län Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Planering av Klimatveckan pågår

Planeringen för Klimatveckan pågår fortfarande. Syftet med Klimatveckan är att samla olika aktörer kring aktiviteter som ger ökad kunskap och inspiration kring omställning till ett klimatsmart samhälle.

Klimatveckan i Jönköpings län arrangeras av Klimatrådet för att bidra till länets gemensamma vision Klimatsmart plusenergilän 2045. Klimatveckans program skapas tack vare alla de organisationer och personer som engagerar sig i Klimatveckans aktiviteter.

Klimatsmart plusenergilän, Klimatrådet Jönköpings län Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anmäl din egen aktivitet

Redan nu kan du anmäla aktivitet till Klimatveckans program. Klimatveckan välkomnar både digitala och fysiska aktiviteter.

Anmäl aktivitet till Klimatveckan 2023

Var:
Hela Jönköpings län.
Kostnad:
Klimatveckan eftersträvar kostnadsfria aktiviteter, se enskilda aktiviteter för mer information.
Sista anmälningsdag:
Ingen anmälan krävs

Kontakt

Landshövding

Helena Jonsson

Besöksadress

Hamngatan 4, Jönköping

Postadress

551 86 Jönköping

Organisationsnummer

202100-2288

Följ oss