Aktuella varningsmeddelanden i Jönköpings länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

26 maj 2023 klocka 13.15 - 16.30

Föreläsning med Richard Tellström, branschdialog och marknad

Arbetar du med mat eller livsmedelsproduktion? Kom till Hovrättstorget i Jönköping den 26 och 27 maj för att ta del av inspirationsföreläsningar, träffa kunder, nätverka och ha trevligt tillsammans med andra i branschen!

Detta event anordnas i samband med Jönköpings marknad och är en del i arbetet med den regionala livsmedelsstrategin. Programmet startar klockan 13.15 fredagen den 26 maj och pågår fram till klockan 16.00 lördagen den 27 maj.

Fredagen den 26 maj riktar sig programmet framförallt till dig som är livsmedelsföretagare. På plats finns ett antal branschföreträdare, bland annat Svenskt kött, Från Sverige - märkningen, Fåravelsföreningen och Haghultskossorna.

Program 26 maj:

  • 13.15 Välkomna
  • 13.30 Ulrika Ekström, Från Sverige märkningen: Vad är Från Sverige märkningen och hur kan man nyttja den?
  • 14.15 Isabel Moretti, Svenskt kött: Om arbetet med att lyfta fram en prima råvara.

Paus

  • 15.00 Ulrica Björnhag, Hagshultskossorna: Att synas med sitt lokala/regionala varumärke.
  • 15.30 Richard Tellström, docent i måltidskunskap, författare och måltidshistoriker: Om lokal mat som kommersiell utvecklingskraft och som stöd för goda affärer.

Välkommen!

EU-flagga; Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling
Var:
Gamla rådhuset, Hovrättstorget i Jönköping
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
25 maj 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Stjärnmärkta fält är obligatoriska.
Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Hamngatan 4, Jönköping