• Eldningsförbud i hela länet

    Nu är det eldningsförbud i hela Jönköpings län. Nu är brandrisken stor och samtliga kommuner i länet har beslutat om eldningsförbud för att minska risken för brand i skog och mark. Förbudet gäller från och med kl. 10.00 tisdag 30 maj och tills vidare.

Risk för skogsbrand i Jönköpings länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

20 sep 2023 klocka 08.30 - 15.00

Utbildning i bedömnings-instrumentet Patriark

Två röda illustrerade hjärtan på en rosa bakgrund.

Länsstyrelserna i Hallands och Jönköping län bjuder in till utbildningsdag om PATRIARK-V2. Det är en bedömningsmetod som används för att bedöma och hantera risker vid hot om och utsatthet för hedersrelaterat våld och förtryck.

Under utbildningen kommer man få kunskap om hur manualen är uppbyggd, hur professionella bör bedöma och hantera risker vid hot om hedersrelaterat våld och utsatthet av hedersförtryck samt hur man strukturerat genomför en PATRIARK-V2.

Kursledare är Marie Persson, utvecklingssekreterare och samordnare vid Kompetenscentrum mot våld i nära relationer, Malmö.

Målgrupp: Utbildningen riktar sig till socialsekreterare och behandlare inom socialtjänsten, verksamma i Hallands- och Jönköpings län. Deltagarna ska ha genomgått Webbkurs om våld Länk till annan webbplats. och Webbkurs heder Länk till annan webbplats..

  • Antalet platser är begränsat till 50. Vi förbehåller oss rätten att välja ut deltagare i det fall det blir fullt.
  • Utbildningen börjar klockan 09 men kaffe och smörgås serveras från klockan 08.30.

Varmt välkomna!

Var:
Gummifabriken, Magasinsgatan, Värnamo
Kostnad:
Kursen är avgiftsfri, fika och lunch ingår.
Sista anmälningsdag:
14 sep 2023

Kontakt