20 mar 2023 klocka 17.00 - 20.00

Hearing med civilsamhället i Vetlanda

Bild föreställande människor, byggnader och djur.

Vetlanda ska vara den bästa platsen för barn och unga. Vill du hjälpa oss att komma dit? Du som träffar barn och unga i din förening eller organisation är välkommen på hearing – nu ska vi ta reda på hur vi tillsammans skapar den bästa platsen!

Vetlanda kommun och Forum för social hållbarhet bjuder in till en kväll för samtal och diskussion med dig som är aktiv inom en förening, intresseorganisation eller annan idéburen verksamhet som riktar sig till barn och unga. Ta med ett gäng från din förening eller organisation. Tillsammans skapar vi den bästa platsen för barn och unga!

Under kvällen diskuterar vi utmaningar och behov. Det samtalet blir en viktig pusselbit på Vetlandas väg mot att bli den bästa platsen för barn och unga.

Hearingen är en del av Forum för social hållbarhet, en samverkansfunktion för ökad social hållbarhet i Jönköpings län. Läs mer om Forum för social hållbarhet här. Länk till annan webbplats.

 

Program

17:00 Drop-in med matig fika och mingel

18:00 Programmet börjar

20:00 Avslut

Länsstyrelsen förbehåller sig rätten att vid behov fördela platserna så att så många organisationer som möjligt ska kunna delta.

Önskar du särskild kost eller om du behov av hjälpmedel eller andra särskilda behov som vi behöver känna till, vänligen maila martina.rasch@lansstyrelsen.se

Var:
Njudungsgymnasiets restaurang, Norrvägen 6, Vetlanda
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
12 mar 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 12 mars klockan 23.59.

Kontakt