Höga flöden i Jönköpings länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuell vädervarning.

08 feb 2023 klocka 19.00 - 20.30

Köttkvalitet - vad är det och hur påverkar man den?

Detta är kursen för dig som vill veta mer om vad köttkvalitet egentligen är och hur olika faktorer i din produktion kan påverka vilken slutprodukt du levererar till dina kunder.

Katarina Arvidsson Segerkvist forskar om kött och köttkvalitet vid Institutionen för husdjurens miljö och hälsa på SLU. Under denna digitala träff föreläser Katarina om köttkvalitet och hur man kan påverka den. Vi diskuterar frågor som:

  • Vad är köttkvalitet och vad smakar bäst?
  • Hur påverkar uppfödningsmodellen, ras och hantering vid slakt kvalitén på köttet?
  • Är det skillnad mellan raser?
  • Hur ska slaktkroppen se ut?
  • Vad behövs i produktionen för att uppnå restaurangkvalitet?
  • Hur kan man lösa slutgödningen? Kan bete användas för slutgödning?
Var:
Digitalt
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
06 feb 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.





Så hanterar vi dina personuppgifter

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Hamngatan 4, Jönköping