Back to forward - Trendspaning inom mat, dryck och måltider

Nu har vi chansen att bygga upp en matvärld som är bättre än det vi hade tidigare. Hur gör vi det?
När coronapandemin stängde ned stora delar av samhället tvingades många att tänka om, hitta andra vanor och bygga nya lösningar. Nu har vi chansen att bygga upp en matvärld som är bättre än det vi hade tidigare. Hur gör vi det vi brukade, men på sätt som är säkrare, effektivare, nyttigare, och mer spännande än det vi gjorde för två år sedan? Lennart Wallander, Food & Friends, guidar oss in i en ny matvärld efter en tid då livet varit satt på undantag.
Anmäl dig till LRF:s Medlemsservice: 010-184 40 00, medlemsservice@lrf.se. Ange namn, företag samt e-postadress.
Vid frågor kontakta Rose-Marie Winqvist: rose-marie.winqvist@lrf.se
Detta är en av tre digitala föreläsningar under våren som hålls i syfte att ge kunskap och verktyg för att möta förändring och omvandla trender och kriser till möjligheter. Vi vänder oss till aktörer från hela livsmedelskedjan; producenter, förädlare, handel och restaurang.
Föreläsningen är arrangeras i samverkan mellan de tre Smålandslänens livsmedelsstrategier.
- VAR:
- Digitalt
- KOSTNAD:
- Kostandsfritt
- SISTA ANMÄLNINGSDAG:
- 01 maj 2022
Kontakt
-
Gabriella Rådberg
Handläggare
E-post till Gabriella Rådberg
Telefon 010-2236475