Aktuella varningsmeddelanden i Jönköpings länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

17- 18 sep 2022 klocka 09.00 - 17.00

Gårdsrundan 2022

Har du en gård, gårdsbutik, café eller restaurang i Jönköpings län? Då är det dags att anmäla sig till Gårdsrundan 2022.

Den 17-18 september 2022 anordnas Gårdsrundan för andra året i rad för att få fler invånare i Jönköpings län att upptäcka de matproducenter, förädlare och öppna gårdar som finns runtom i länet.

Vi vänder oss till dig som:

  • har gård, gårdsbutik, café eller restaurang i Jönköpings län
  • vill och kan hålla öppet kl. 10-16 båda dagarna.

Alla som anmäler sig synliggörs på en digital karta som sammanställs av Region Jönköpings län. Denna kommer sedan marknadsföras av deltagarna och samarbetsaktörerna för det regionala livsmedelsstrategiarbetet.

I år genomförs Gårdsrundan samtidigt som Matrundorna i Kalmar och Kronoberg, vilket skapar marknadsföringsmöjligheter i hela Småland och gör helgen till ett av de största mateventen i Sverige.

Vill du vara med och visa upp din verksamhet? Anmäl dig via länken nedan senast den 10 maj: Gårdsrundan 2022 (esmaker.net) Länk till annan webbplats.

Alla som anmält sin versamhet till Gårdsrundan erbjuds kostnadsfria digitala utbildningar kring värdskap, storytelling och hur man blir bättre på att fota med mobilen:

  • Storytelling, tisdagen den 26 april klockan 18-21
  • Värdskap, tisdagen den 3 maj klockan 18-20
  • Fota med mobilen, tisdagen den 10 maj klockan 18-20

Anmäl dig här, senast 3 dagar innan utbildningstillfället : Gårdsrundan 2022 - utbildningar (esmaker.net)  Länk till annan webbplats.

Gårdsrundan anordnas inom ramen för den regionala livsmedelsstrategin och är ett samarbete mellan Region Jönköpings län, LRF, Länsstyrelsen i Jönköpings län, Hushållningssällskapet Jönköping, Jönköpings kommun, Vetlanda kommun, NUVAB, Enter Gislaved och Smålands Turism.

VAR:
Jönköpings län
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
10 maj 2022

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Brunnsgatan 1, Jönköping