Aktuella varningsmeddelanden i Jönköpings länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

16 dec 2021 klocka 18.30 - 21.00

Från fält till foderbord - för lammproducenter Del 5

Vid detta tillfälle jobbar vi vidare med verktyget Resurseffektivisering på gården!

Nu kör vi igång en kursserie där vi tar upp momenten som sker från jorden till ett färdigt foder på foderbordet till djuren. Kurserna har fokus på helheten inom lammproduktionen. Den vänder sig till både nya och erfarna med ett fokus på de små och medelstora lammproducenterna men alla är givetvis välkomna!

Kursledare är Birgit Fag och Andreas Svensson från Hushållningssällskapet som också har stor erfarenhet av lammproduktion. Alla träffarna sker digitalt.

Vid denna träff jobbar vi med Jordbruksverkets nya verktyg Resurseffektivisering på gården. Du bör ha deltagit vid betesträffen för att själv få ut mesta möjliga av denna träff. Träffen förbereder du genom att fylla i verktygets delar som du är intresserad av. Under kvällen resonerar vi om olika resultat och hur dom kan förbättras. Klimatsmart och resurssnålt går som väl är hand i hand, så också din ekonomi.

VAR:
Digitalt
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
13 dec 2021

Anmäl dig

Kontakt