Risk för skogsbrand i Jönköpings länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

01 okt 2021 klocka 12.30 - 13.15

Resultatseminarium – projekt Samverkansfunktion för social hållbarhet

Barn med olika bakgrund som står på rad

Välkommen till ett resultatseminarium inom projekt Samverkansfunktion för social hållbarhet i Jönköpings län. Du som får denna inbjudan hade under hösten 2019 möjlighet att delta i en enkät som skickades ut till deltagare i jämställdhets- och integrationsrådet, Insikt/Utsikt och plattformen för mänskliga rättigheter i Jönköpings län.

Resultaten i rapporten Fyra arenor för samverkan (2019) har legat till grund för projektet Samverkansfunktion för social hållbarhet i Jönköpings län 2020 – 2021 och flera av er har vi samtalat med under projektets gång.

Kanske är du nyfiken på projektets resultat och vad som kommer att hända nu? Då är du varmt välkommen till detta slutseminarium där du får veta mer om resultatet av projektet Samverkansfunktion för social hållbarhet och där du får en genomgång av den nya samverkansfunktionen Forum för social hållbarhet.

Målgrupp

Seminariet riktar sig till dig som deltog i genomlysningen av Länsstyrelsens jämställdhetsråd, integrationsråd, Insikt/Utsikt plattform för mänskliga rättigheter under 2019-2020 eller till dig som är intresserad av Länsstyrelsens nya samverkansfunktion Forum för social hållbarhet i Jönköpings län.

Arrangör är Länsstyrelsen i Jönköpings län.

VAR:
Digitalt - länk till seminariet skickas ut till anmälda deltagare 30 september 2021.
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
30 sep 2021

Anmäl dig

Kontakt