18- 24 okt 2021 klocka 00.00 - 00.00

Klimatveckan 2021

Foto: Camilla Zilo

Klimatveckan genomförs den 18–24 oktober med temat mat och klimat.

En av de stora aktiviteterna under Klimatveckan är Klimatkonferensen som är fredagen den 22 oktober på förmiddagen på Elmia. Under Klimatveckan delas även det årliga Klimatpriset ut.

I rådande läge uppmanar vi arrangörer att tänka digitalt i planeringen av aktiviteter. Klimatveckan 2021 blir till stor del digital, vi följer utvecklingen inom pandemin noga.

Om Klimatveckan

Klimatveckan arrangeras av Klimatrådet sedan år 2014 med syfte att bidra till att nå länets gemensamma vision Klimatsmart Plusenergilän. Den präglas av aktiviteter som ger ökad medvetenhet och kunskap om fördelarna med ett aktivt klimatarbete.

Vi uppmanar organisationer i Jönköpings län att arrangera egna aktiviteter i Klimatveckan och bli en del av Klimatveckans gemensamma program. Vi kommer senare i vår öppna upp möjligheten för arrangörer att anmäla sin egen aktivitet och ingå i Klimatveckans program, håll utkik!

Klimatrådet är i planeringsfasen för Klimatveckan och kommer inför Klimatveckan 2021 lansera en ny webbplats för Klimatrådet.se med Klimatveckans tema och program.

Klimatrådet.se Länk till annan webbplats.

VAR:
Hela Jönköpings län
KOSTNAD:
Kostnadsfritt om inte annat anges
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
Ingen anmälan krävs

Kontakt