16 apr 2021 klocka 08.30 - 16.30

Kurs i livsmedelshygien

Detta är en kurs i livsmedelshygien med fokus på småskalig och säker livsmedelshantering

Tag chansen att gå en heldagskurs där Per Nilsson från Profox går igenom grundläggande livsmedelslagstiftning, anmälan och uppstart av verksamhet, hur olika råvaror bör hanteras. Kursen tar även upp vilka krav som gäller för byggnader, vatten, avlopp mm, bäst före datum/sista förbrukningsdag, restanvändning och matsvinn, samt marknadsföring, märkning, egenkontroll och provtagning.

En fullspäckad dag där det dessutom ges plats för frågor och diskussioner. Efter deltagande får du ett diplom.

VAR:
Digitalt via Skype
KOSTNAD:
500 kr + moms
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
11 apr 2021

Anmäl dig

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Brunnsgatan 1, Jönköping