01 dec 2021 klocka 17.00 - 18.00

Barn och unga på nätet

Maria Dufva

Är du förälder eller yrkesverksam som arbetar med barn och unga? Vill du lära dig mer kring hur barn och unga har det på nätet?

I nära anslutning till en vecka fri från våld (22 nov - 28 nov) erbjuder Länsstyrelserna i Halland, Blekinge, Kalmar, Jönköping och Kronobergs län en timmes föreläsning med Maria Dufva kring grooming, brott på nätet samt hur föräldrar och andra viktiga vuxna kan prata med barn om risker på nätet.

Maria Dufva är kriminolog och författare. Hon jobbade länge med barn som utsatts för brott och begått brott. Under sina år som anställd på Stödcentrum för unga brottsutsatta skapade Maria ett starkt inre mantra: "Att genom folkbildning rädda så många barn det går från alla typer av övergrepp, trakasserier, mobbning, hot och hat". Med tiden har hon specialiserat sig på frågor kring barns och ungas liv på nätet. Hon är en flitig föreläsare för barn, unga föräldrar och skolpersonal med fokus på brottsförebyggande arbete. (Maria Dufva (bonnierfakta.se) Länk till annan webbplats.)

TID
Onsdagen den den 1 december kl 17.00-18.00

DIGITIAL SÄNDNING
Länk till sändning läggs ut på denna sida cirka en vecka innan arrangemanget.

DELA VIDARE
Kanske arbetar du i en verksamhet där du möter föräldrar? Detta dokument Pdf, 361.7 kB. kan du använda för att sprida information om webbinariumet.


VAR:
Digital föreläsning
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
Ingen anmälan krävs

Kontakt