30 nov 2020 klocka 09.30 - 15.30

En heldag om ekologisk grönsaksodling

Grönsaker

KURSEN ÄR FULLTECKNAD. Anmäl dig gärna, så sätter vi upp dig på reservlistan och noterar ditt intresse för eventuellt ytterligare tillfälle.

 

Det behövs fler grönsaksodlare! Går du i tankarna att börja odla ekologiska grönsaker eller har du kanske redan börjat och vill veta mer? Då är den här kursdagen till för dig!

Vi tar upp allt som rör ekologisk grönsaksodling. Vad är det som är så speciellt och intressant med grönsaksodling? Vilka förutsättningar krävs, vem vill köpa grönsaker och vad vill de köpa? Hur gör man om man vill börja odla grönsaker till försäljning?

Marie Hanson, hortonom och Christina Milén Jacobsson , Affärsområde trädgård från Hushållningssällskapet Västra med många års erfarenhet av grönsaksproduktion föreläser.

Peder och Lotta Wendefors på Björnhyltans Trädgård i Ambjörnarp kommer och berättar om sitt företag.

Vi tar hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minimera smittspridningen av Covid-19. Antalet platser är därför begränsat. För dig som deltar påminner vi om att hålla avstånd och tvätta händerna ofta samt stanna hemma om du är sjuk eller har förkylningssymtom.

VAR: Tallnäs Stiftsgård

KOSTNAD: 200 kr + moms. Mat ingår i priset

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 25 nov 2020

Anmäl dig

Kontakt

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Besöksadress: Hamngatan 4, Jönköping