Nyheter och press

Vi på Länsstyrelsen arbetar aktivt med att sprida viktig samhällsinformation till allmänheten. Webbplatsen och våra nyheter ger dig möjlighet till insyn i vårt arbete. Du kan också titta i vårt diarium där alla inkomna ärenden finns.

Prenumerera via RSS

Prenumerera via e-post

Fyll i din e-postadress om du vill prenumerera på denna sidan och därmed få uppdateringar via e-post.

Diarium

I vårt diarium registreras dagligen nya ärenden och handlingar i pågående ärenden liksom beslut.

Kalender

I kalendern visas de aktiviteter som Länsstyrelsen anordnar eller är medarrangör till. När du klickar på en aktivitet i kalendern öppnas den i ett nytt fönster.

Här hittar du pressbilder på Länsstyrelsens länsledning. Media har rätt att fritt använda bilder. Glöm inte att namnge fotograf Camilla Zilo.

Landshövding Helena Jonsson

Landshövding Helena Jonsson
Landshövding Helena Jonsson
Landshövding Helena Jonsson

Länsråd Anneli Wirten

Foto: Camilla Zilo

Här hittar du vår logotyp som får användas av våra samarbetspartners. Du kan även ladda ned en kortversion av vår grafiska profil som innehåller användning av logotyp, typsnitt, färger och exempel på produkter.

Länsstyrelsen i Jönköpings län - Logotyp


Logotypen finns i tre färgversioner - en i färg, en i vit och en i svart. Logotypen finns som stående och liggande variant.

Logotyp

Länsstyrelsen i Jönköpings läns logotyp får bara användas i projekt där vi deltar som en aktiv part. Om du behöver en annan utformning av vår logotyp eller har frågor kring hur logotypen får användas, vänd dig till kontaktpersonen på denna sida.

Ladda hem de olika versionerna härZIP

Grafisk profil

Ladda ned vår grafiska profil här

Du kan följa vårt arbete i sociala medier - prata med oss på Facebook, följ oss på Twitter eller se våra filmer på YouTube.

Vi finns på

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Linkedin.

I våra sociala medier delar vi bland annat nyheter, tips på evenemang, kurser och lediga jobb. Vi svarar på de frågor som kommer in, främst under kontorstid. Vid behov kan flödet även användas för krisinformation.

 

På Länsstyrelsen i Jönköpings Facebooksida får du en överblick över länsstyrelsens arbete genom bland annat intressanta videoklipp, nyhetsbrev och platsannonser.

Följ oss gärna på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi publicerar nyheter, länkar till våra pressmeddelanden, tipsar om aktiviteter samt vidareförmedlar andra myndigheters/organisationers tweets.

Följ oss gärna på Twitterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Här samlar vi bland annat videoklipp från event, seminarier och informationsfilmer.

Titta på filmerna som finns på vår Youtube-kanallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Här publicerar vi våra lediga tjänster.

Följ oss på Linkedinlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt