Vind i kombination med snöfall på kalfjället i Jämtlands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuell vädervarning.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Sandra presenterades när Samverket hade Kick off

Sandra Olofsson - till höger i bild - är ny platschef på Samverket. På höstens kick off presenterade hon. Titeln är community manager. Till vänster står projektets skapare Maria Anstett-Rim som arbetar på Länsstyrelsen.

- Jag ska möjliggöra möten och skapa samarbete. Det sa Sandra Olofsson när hon jobbade sin första dag på Samverket

- Jag ska vara klistret i gränslandet. Så beskrev Sandra Olofsson sin roll som dagsfärsk community manager på myndigheternas gemensamma arbetsplats Samverket. Det skedde när höstverksamheten drog i gång.

I veckan var det kick off på Samverket i Östersund. Anställda på flera statliga myndigheter samlades för en start på höstens verksamhet.

En viktig punkt på programmet var att presentera Samverkets nya medarbetare Sandra Olofsson. Hon arbetar som så kallad community manager och kommer att fungera som en central punkt.

En brobyggare

- Jag ska bygga broar mellan olika aktörer. Jag kommer att fungera som mellanrummet och arbeta för att både skapa och möjliggöra samband och samarbete, förklarade Sandra Olofsson.

Under dagen berättade projektledaren Jenny Sandström om nuläget och utvecklingen den senaste tiden.

- Vi har fått allt fler statliga myndigheter som medlemmar här i Östersund. Det är en positiv utveckling och den ska vi fortsätta att arbeta med.

Läs mer om myndighetssamverkan och Samverket Länk till annan webbplats.

I bildspelet nedan finns bilder på projektets initiativtagare Maria Anstett-Rim samt Eva Rodin Svantesson som arbetar på MIUN. Och en låtsastatuering på Evas hand.

Kontakt

Maria Anstett-Rim

Ledningskoordinator