Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

I dag delade vi ut Guldstjärnor på Residenset

Utdelning av Guldstjärnan

Från vänster Karin Wikberg, Mats Forslund från juryn, Ida Hoversjö, Sören Westerlund, Jöran Hägglund, Anneli Åman och Lars-Göran Nilsson.

LG Bussresor, Sören Westerlund i Bräcke och personalen på Fjällsol, blev dagens pristagare när Guldstjärnan 2019 delades ut.

I dag delade landshövding Jöran Hägglund ut tre priser på Residenset.

De var Guldstjärnan i två kategorier - till länet bästa serviceföretag och till länets bästa serviceperson.

Utmärkelsen för länets bästa serviceföretag gick till LG Bussresor i Offerdal. Priset togs emot av Anneli Åman och Lars-Göran Nilsson.

Motiveringen till företagets nominering, löd:
För konsten att driva resebolag i glesbygd där deras kunder får uppleva en fantastisk service i världsklass. All-inclusive resor med start i Offerdal, där företaget med gott och tryggt värdskap tar med sina resenärer till olika unika resmål och upplevelser runt om i Sverige och Europa. Många är de kunder som återkommer gång efter gång.

Länets bäste serviceperson blev Sören Westerlund från Bäcke kommun.

Motivering till hans nominering löd:
Oavsett tid och väderlek fixar han perfekta skidspår i Bräcke för ortsbor, skolbarn och besökare. Han är en eldsjäl som brinner för Bräcke och lägger ner ett otroligt jobb på att preparera spåren innan säsong och sedan sköta dem och marknadsföra dem i sociala medier. Allt detta gör han ideellt, och det är guld värt.

Dessutom delade Jöran Hägglund ut landshövdingens hederdiplom till servicehuset Fjällsol i Funäsdalen. Priset togs emot av Ida Hoversjö och Karin Wikberg.

Kontakt

Anneli Zetterström

Landshövdingens sekreterare

Maria Anstett-Rim

Ledningskoordinator

Jöran Hägglund

Landshövding