14
nov
2024
14.00 - 16.00
Omställningsarenan för klimatet - tema Hållbar mat
Hållbar mat! Hur kan vi både öka lönsamheten och stötta lokala matproducenter?
Ta del av omvärldsspaning och goda exempel från företag som jobbar aktivt med att ställa om. Diskutera utmaningar och lösningar med branschkollegor och andra intressenter i mindre grupper.
För vem?
Företag, branschen, andra intresserade aktörer
Program
- Matens roll i klimatomställningen och hur du med enkla medel kan minska ditt klimatavtryck.
- Inspiration från privata och offentliga aktörer som kommit en bit på vägen.
- Klimatberäkning av mat som ett verktyg för minskade kostnader och lägre utsläpp.
- Workshop: Vad kan vi/jag göra för att: minska matsvinn, öka lönsamhet och kunna erbjuda närproducerad mat till dina gäster?
Medverkande: Lokala hotell- och restaurangaktörer, LRF och Svensk Cater.
Arrangör
Klimatneutrala Östersund i samarbete med Energi- och klimatrådet Jämtlands län
- Var:
- Peak Innovation, Akademigatan 3, Campus, Östersund
- Kostnad:
- Kostnadsfritt - vi bjuder på fika.
- Sista anmälningsdag:
- 12 nov 2024
Anmäl dig
Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.