Aktuella varningsmeddelanden i Jämtlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

23 maj 2024 klocka 13.00 - 14.00

Informationswebbinarium om Klimatklivet

Foto: Mostphotos.com

Har du en idé som kan bidra till att minska samhällets klimatpåverkan? Delta i vårt webbinarium och få konkreta tips om hur du gör en bra ansökan om ekonomiskt stöd inför kommande ansökningsomgång av Klimatklivet.

Om du har en idé som kan bidra till att minska samhällets klimatpåverkan så finns det flera ekonomiska stöd du kan söka för att förverkliga din idé. Däribland investeringsstöd från Klimatklivet. Utöver att bidra till en bättre miljö kan investeringen även bidra till ökad lönsamhet, förbättrad arbetsmiljö och effektivare arbetssätt för din verksamhet.

Den andra av årets tre ansökningsomgångar är öppen mellan 3 och 11 juni 2024.

För vem?

Träffen riktar sig till företag, kommuner, kommunala bolag och föreningar som har idéer och initiativ för att minska klimatpåverkan och som är intresserade av att ansöka om ekonomiskt stöd genom Klimatklivet.

Arrangörer

Webbinariet arrangeras av länsstyrelserna i Jämtlands län, Västernorrland, Västerbotten samt Norrbotten.

Vi ser fram emot att träffa dig på webbinariet!

Vad är Klimatklivet?

Klimatklivet är ett investeringsstöd till lokala och regionala åtgärder som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. Andra önskade effekter är spridning av ny teknik, marknadsintroduktion, bättre hälsa och sysselsättning samt att andra miljömål än "Begränsad klimatpåverkan" påverkas positivt. Åtgärder som bidrar till minskade utsläpp av växthusgaser inom jordbruket är prioriterade.

Olika klimatinvesteringsstöd att söka

Var:
Digitalt möte. Du får en länk via e-post med information om hur du ansluter till webbinariet.
Kostnad:
Evenemanget är kostnadsfritt.
Sista anmälningsdag:
22 maj 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Marita Ljung

Besöksadress

Residensgränd 7

Postadress

831 86 Östersund

Organisationsnummer

202100-2452

Följ oss