Aktuella varningsmeddelanden i Jämtlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

28 apr 2022 klocka 18.00 - 21.00

Konsten att berätta din historia - grundkurs

Foto: Linda Forss

Med berättandets kraft kan vi levandegöra och beröra. Grundkurs för dig som vill utveckla din berättarförmåga.

Bra berättande kan vara en del i företagsutvecklingen och kan både skapa mervärden och möjliggöra nya upplevelseprodukter.

För vem?

Kurskvällen vänder sig främst till den som har berättande upplevelsearrangemang som affärsidé. Exempel är företag inom turism verksamhet, kulturguidningar, föreställningar och naturvandringar.

Kursen är lämplig även för dig som använder berättelser som ett mervärde till andra tjänster. Det kan gälla turridning, matproduktion, camping eller för dig som driver hotell-och restaurangverksamhet. Även för dig som bara vill bli inspirerad av berättandets konst för kommande verksamhet.
Kursen utvecklar förmågan att använda smarta berättarknep som berör.

Kursledare

”Konsten att berätta din historia” leds av Linda Forss. Hon har erfarenheter av affärsdrivet arbete med kultur-och upplevelsearrangemang och har jobbat med produktioner med berättande i fokus.

Anmälan och frågor

Anmälan till kursledaren Linda Forss senast 28 mars, linda@forsslivs.se eller 073-291 00 18. Maxantal 10 stycken. Ange även eventuella allergier.

Arrangör

Linda Forss, Gaupa Hantverk Östersund, i samverkan med Länsstyrelsen Jämtlands län.

Läs Inbjudan Pdf, 483.5 kB.

Var:
Gaupa Hantverk, Östersund
Kostnad:
500 kronor + moms. I kostnaden ingår fika.
Sista anmälningsdag:
25 apr 2022

Kontakt

Eva Jonsson

Projektledare, Landsbygdsenheten