Aktuella varningsmeddelanden i Jämtlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

24 sep 2021 klocka 11.30 - 12.30

Välkommen till Myndighetsspaning

Tecknade händer som håller ett träd. Foto: mostphotos.se

Myndighetsnätverket i Jämtlands län bjuder in er till en träff om hur Samverket formar framtidens innovations- och coworkinghubbar för offentlig verksamhet.

I den här myndighetsspaningen kommer du få höra mer om Vinnovas satsning på coworking inom offentlig sektor. Initiativet har lett till ett pilotprojekt där två coworkingmiljöer nu utformas och testas i Östersund och Stockholm med start i november.

Satsningen har fått stor nationell uppmärksamhet och har slagit an en ton hos många som ser möjligheter med en bred och öppen samverkan över organisationsgränser inom det offentliga. Idén lyftes tidigt i en kreativ arbetsgrupp, ett så kallat "creative board", som utgör kärnan i Myndighetsnätverket i Jämtland men har även lyfts av andra aktörer under de senaste åren.

Vi kommer att ta er med på en resa in i Samverket och inte minst berätta mer om hur man kan vara en del av dessa miljöer. Ni kommer bjudas in att delta i ett spännande samtal om flexibilitet, innovation, statlig gemenskap och andra möjligheter som kan komma ur den här satsningen.

Spaningen leds av landshövding Marita Ljung tillsammans med Maria Svensson Wiklander och Jenny Sandström från Gomorron Östersund och innovationsstrategen Niklas Huss.

Varmt välkomna!

Var:
Träffen är digital och hålls via Zoom.
Kostnad:
Evenemanget är kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
22 sep 2021

Anmäl dig

Kontakt

Maria Anstett-Rim

Ledningskoordinator