Aktuella varningsmeddelanden i Jämtlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

24 aug 2021 klocka 13.00 - 14.00

Information och rådgivning om Klimatklivet

Liten landsväg. Foto: Fredrik Herrlander

Har du en idé om en fysisk investering för att minska samhällets klimatpåverkan? Då kan du söka pengar från Klimatklivet. Vi erbjuder nu information och rådgivning för just dig.

Klimatklivet är ett stöd till lokala och regionala investeringar som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. De investerade medlen ska ge största möjliga utsläppsminskning per investerad krona.

Tisdag den 24 augusti klockan 13.00–14.00 kommer vi att prata om vilka regler som gäller och vad du kan få stöd för. Vi kommer även att berätta om hur du ansöker och ge exempel på åtgärder som tidigare fått stöd.

Målgrupp

Stöd från Klimatklivet kan sökas av företag, regioner, kommuner och kommunala bolag, föreningar, stiftelser med flera. Privatpersoner kan inte söka stöd genom Klimatklivet.

Anmälan

Du anmäler dig till informationsmötet senast den 22 augusti i anmälningsformuläret nedan. Vi kommer efter det skicka ut en länk så du kan ansluta till mötet.

Behöver du extra rådgivning?

Då har du möjlighet att få träffa våra experter inom energi och klimat. De tider vi kan erbjuda är mellan 14.00–16.00 tisdag den 24 augusti. Du väljer de tider nedan som passar dig och kommer då bli erbjuden en av dem.

Var:
Träffen sker digitalt. Länk skickas ut senast dagen innan till dig som anmält dig.
Kostnad:
Ingen kostnad
Sista anmälningsdag:
22 aug 2021

Anmäl dig till informationsträffen

Kontakt

Jimmy Nilsson

Miljömålssamordnare