Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Halland 2023

Prisutdelning på slottet

Oskar Hemhagen från Oskars utemiljö i Laholm och Marina Evertsson från Strömma Farmlodge i Varberg tillsammans med Landshövding Brittis Benzler och Företagarnas regionchef Marie Axtelius på Halmstad slott.

Grattis till årets företagare Marina Evertsson och årets unga företagare Oskar Hemhage i Halland. Idag delades utmärkelsen Årets företagare och Årets unga företagare ut på Halmstad slott.

Landshövding Brittis Benzler tillsammans med Företagarnas regionchef Marie Axtelius delade idag ut utmärkelsen Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Halland. Priset delas ut för att uppmärksamma företagare som på olika sätt uppvisar gott ledarskap, innovation och lönsamhet i sin verksamhet som bidrar till samhällsutvecklingen.

Vinnaren i Hallands län kommer att representera länet i riksfinalen av Årets Företagare.

Marina Evertsson är årets företagare i Halland

Juryns motivering var: Med sitt mod, entreprenörskraft och affärsmässighet återinvesterar hon för att hela tiden växa och aldrig stå still. Hon har förmågan att koppla sina drömmar till verklighet och business.

Med en passion för en levande landsbygd har hon med hjälp av återbruk, melodikrysset och Instagram, förvandlat en fallfärdig lantgård till ett besöksmål som varje sommar lockar tusentals besökare och Sveriges artistelit till Tvååker samt skapar arbetstillfällen för över 70 unga människor.

Hon är helt enkelt en serieentreprenör och med senaste tillskottet Sonjas Veranda ser vi fram emot ännu fler succéer på landsbygden.

Årets Företagare i Varberg 2023 - Marina Evertsson, Strömma Farmlodge AB!

Oskar Hemhage är årets unga företagare i Halland

Juryns motivering var: Med driv, imponerande entreprenörskap och innovativa idéer har Årets unga företagare i Laholm 2023, skapat en framgångsrik verksamhet. Fokus på hög kvalitet och personlig service, har byggt en lojal kundbas. Årets unga företagare gräver där han står och hans hårda arbete och insatser förtjänar ett erkännande. Vi är stolta över att utse Oskar Hemhage som äger och driver Oskars Utemiljö till Årets unga företagare i Laholm 2023.

Om utmärkelsen

Organisationen Företagarna delar ut utmärkelsen Årets Företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

Kontakt

Landshövding

Brittis Benzler

Besöksadress

Slottsgatan 2, Halmstad

Postadress

301 86 Halmstad

Organisationsnummer

202100-2353

Följ oss