Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Var med och utveckla friluftslivet i Halland

Man och pojke är ute och vandrar i skogen

Foto: Patrik Leonardsson

Vill du utveckla och stärka friluftslivet i länet? Är du politiker, företagare inom turism eller aktiv inom föreningslivet? Välkommen att anmäla dig till Halland första regionala tankesmedja för friluftsliv som anordnas den 11 oktober på Åkulla friluftsgård utanför Varberg.

Tankesmedjan riktar sig till kommunala och regionala politiker och tjänstemän, företagare inom naturturism, föreningslivet, markägare och intresserade privatpersoner som arbetar med friluftsliv och rekreation i någon form.

– Tanken är att nätverka och låta sig inspireras av allt som är på gång inom friluftslivet - både här i Halland och längre bort. Vi ser fram emot givande diskussioner och erfarenhetsutbyte så att vi tillsammans kan stärka friluftslivet i Halland, säger Conradin Weindl, friluftsstrateg på Länsstyrelsen i Hallands län.

Programmet för dagen kretsar kring naturnära turism, tillgänglighet och hållbara leder. Huvudföreläsningen hålls av Katarina Rönnbacka Nybäck, utvecklingsledare på Bergslagen Cycling som är Sveriges största cykelområde.

Du anmäler dig i Länsstyrelsens kalender senast den 4 oktober

Kontakt