28 feb 2023 klocka 09.00 - 11.00

Pojkar och unga män som lever i hederskontext

Porträtt av föreläsaren Hoshi Kafashi.

Välkommen på digital föreläsning med Hoshi Kafashi om pojkar och unga män som lever i hederskontext. Fokus ligger på pojkars och unga mäns utsatthet, där de ofta både är offer och förövare. Hoshi har mångårig erfarenhet och stor sakkunskap kring hedersrelaterat våld och förtryck.

Ofta pratar vi om flickor och kvinnor som lever i en hederskontext. Denna föreläsning fokuserar på pojkars och unga mäns utsatthet där de ofta både är offer och förövare. Hoshi har länge sett samband mellan heder, kriminalitet, missbruk, radikalisering och extremism. Under föreläsningen lyfter Hoshi pojkars dubbla roller och bieffekter av problematiken, från pojke till man, broder- syster, mor- son, far- son, av att vara misslyckad, organiserade brottslighet och gängkriminalitet. Hoshi kommer också dela med sig av egna erfarenheter.

Hoshi Kafashi har tidigare arbetat på Nationella kompetensteamet mot hedersrelaterat våld och förtryck, varit verksamhetschef på ett skyddat boende och är grundare av Shanazi Hjältar och Hjältinnor.

 

Målgrupp: Föreläsningen riktar sig till dig som möter barn och unga inom skola, föreningsverksamhet, socialtjänst, hälso-sjukvård och rättsväsendet.

Datum & tid: 28 februari 2023, klockan 9-11

Var:
Digitalt
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
24 feb 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 24 februari klockan 23.30.

Kontakt

Jennie Wallin

Samordnare föräldraskapsstöd och våld i nära relationer

Dela sidan:

Landshövding

Brittis Benzler

Besöksadress

Slottsgatan 2, Halmstad

Postadress

301 86 Halmstad

Organisationsnummer

202100-2353

Följ oss