25 nov 2022 klocka 08.30 - 15.00

Regional tib-träff i Hallands län

Regnoväder som drar in över havet. 

Välkommen till årets regionala träff för tjänstepersoner i beredskap, tib, eller motsvarande, i Hallands län. Dagen kommer bjuda på möjlighet till att diskutera er roll med andra "tibbar" i länet och ta del av erfarenhetsåterföring från skyfallen i Gävle 2021.

Syftet med träffen är att stärka relationen mellan länets tjänstepersoner i beredskap samt utveckla vår förmåga genom att dela erfarenheter och kunskap. Genom denna typ av träff, ökar vi personkännedom i länet och stärker förståelsen i hur olika rollen ser ut för respektive aktör.

När: Fredagen den 25 november kl.8.30 - 15.00

Var: Grand Hotell i Halmstad

Kaffe serveras från kl.8.30. Eventuella allergier eller specialkost meddelas via e-post till olivia.johnson@lansstyrelsen.se

Praktiska detaljer: Träffen genomförs på Grand Hotell vid Centralstationen i Halmstad. Från 08:30 bjuds det på förmiddagsfika, och programmet börjar därefter 09:00. Dagen förväntas avslutas omkring klocka 15.

Målgrupp

Träffen riktar sig till dig som arbetar som Tjänsteperson i beredskap (eller motsvarande), eller som på annat sätt är involverad i TiB-verksamheten.

Antalet deltagare är begränsat och då ambitionen är att sammansättningen av deltagarnas aktörstillhörighet ska vara så bred som möjligt, förbehåller sig därför Länsstyrelsen rätten att göra ett urval bland anmälda deltagare.

Var:
Grand Hotell vid Centralstationen i Halmstad
Kostnad:
Länsstyrelsen står för kostnaderna
Sista anmälningsdag:
09 nov 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 9 november klockan 23.59.

Kontakt