21 okt 2020 klocka 17.30 - 19.30

E-handel och sociala medier lyfter dina affärer

Shopping online. Kunden sitter framför sin dator med bankkortet redo i handen. Intill datorn står en liten kundvagn som förstärker känslan av onlinehandel. 

Välkommen att vara med på en digital informationsträff med konsulterna Johan Romberg och Jonas Westling som berättar hur du kan öka omsättning, hitta nya kunder och skapa nya affärer med hjälp av e-handel och sociala medier.

Johan Romberg och Jonas Westling som berättar hur du kan öka omsättning, hitta nya kunder och skapa nya affärer med hjälp av e-handel och sociala medier.

Idag är det enkelt och kanske nödvändigt att kunna sälja varor och tjänster via internet. Det är inte så svårt att komma igång, och det finns idag mycket enkla system. På denna öppna visning visar och berättar Johan om hur du kan komma igång med E-handel. Visningen är kostnadsfri.

Att arbeta med sociala medier är nyckeln för tillväxt och utveckling för alla företag idag. På denna öppna visning kommer Jonas att visa er vad som behövs för att lyckas på sociala medier. Jonas visar hur man väljer kanaler, bilder, texter mm, samt hur man kan skapa och driva en Facebook-sida samt hur man kopplar ihop hemsidan med sina sociala medier. Visningen är kostnadsfri.

Målgrupp: Träffen riktar sig till dig som driver alla typer av företag utanför primärproduktionen med färre än 50 anställda på den halländska landsbygden, på orter som har färre än 3 000 invånare.

Digitalt informationsträff via Google meet

Tid: Onsdag den 21 oktober mellan klockan 17.30-19.30.

Plats: Logga in på https://meet.google.com/wyg-xrrm-gbk länk till annan webbplats

Inget speciellt datorprogram eller anmälan krävs.

Kontakt vid frågor

Ingvor Johansson 010-224 33 93 ingvor.johansson@lansstyrelsen.se

Jonas Westling 073-405 35 15 jonas@smartonsocial.se

Johan Romberg 070-236 61 13 johan@romberg.se

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling logotype

VAR: Digitalt möte via Google meet

KOSTNAD: Ingen kostnad.

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

Kontakt