03 jun 2020 klocka 09.00 - 13.00

Rådgivning för minskat matsvinn

Mat som slängs i en soptunna

Minskat matsvinn är nyckeln för tillväxt och utveckling för alla företag som hanterar livsmedel. I dag slängs en tredjedel av all mat som produceras i världen. Om du motverkar trenden och hanterar maten på ett lite annorlunda sätt, öppnar det upp för nya affärsmöjligheter och ger även lägre kostnader.

Det spar både pengar åt företaget och ger en bättre lönsamhet. Dessutom får företaget en starkare hållbarhetsprofil.

Grupprådgivning onsdag 3 juni kl. 9.00-13.00


Anmälan och frågor

Ingvor Johansson: 010-224 33 93, ingvor.johansson@lansstyrelsen.se

eller Marcus Lennartsson: 079 319 54 54, marcus.lennartsson@lkih.se

Rådgivningen går även att få som enskilt företag.

Information om rådgivningen som PDFPDF

VAR: Vi håller till på något av företagen eller på Trade Center eller online

KOSTNAD: Flera företag deltar och delar då på kostnaden. Vid tre deltagande företag blir kostnaden 1140 kr exklusive moms. Rådgivning 4 timmar, dokumentation ingår. Anmälan senast en vecka före rådgivningen.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 27 maj 2020

Kontakt