16 apr 2020 klocka 09.00 - 13.00

Minska Matsvinnet för bättre ekonomi

Mat som slängs i en soptunna

Minskat matsvinn är nyckeln för tillväxt och utveckling för alla företag som hanterar livsmedel. I dag slängs en tredjedel av all mat som produceras i världen. Om du motverkar trenden och hanterar maten på ett lite annorlunda sätt, öppnar det upp för nya affärsmöjligheter och ger även lägre kostnader. Det spar både pengar åt företaget och ger en bättre lönsamhet. Dessutom får företaget en starkare hållbarhetsprofil

Länsstyrelsen erbjuder nu rådgivning som ger en stabil och hållbar start och fortsättning i ditt arbete att minska matsvinnet.

Vi går igenom företagets förutsättningar och ger tips och råd om vad som är bäst för just ditt företag. Det kan vara nya produkter och nya affärsmöjligheter eller bättre utnyttjande av befintliga varor och därmed mindre svinn.

Grupprådgivning Torsdag 16 april 9,00-13,00

Vi håller till på något av företagen eller på Trade Center.

Flera företag deltar och delar då på kostnaden. Vid tre deltagande företag blir kostnaden 1140 kr exkl moms. Rådgivning 4 tim, dokumentation ingår. Anmälan senast en vecka före rådgivningen.

Mer information om rådgivningen i inbjudan som PDFPDF

Anmälan och frågor: Ingvor Johansson 010-224 33 93 ingvor.johansson@lansstyrelsen.se

eller Marcus Lennartsson 079 319 54 54 marcus.lennartsson@lkih.se

VAR: Vi håller till på något av företagen eller på Trade Center

KOSTNAD: Enskild rådgivning fyra timmar på ditt företag. Kostnad: 3 420 exkl. moms. Dokumentation ingår.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 09 apr 2020

Kontakt