28 apr 2020 klocka 13.00 - 17.00

Hitta nya försäljningsmöjligheter med E-handel

Man ska betala via bärbar dator med kort i handen

Nu, mer än någonsin tidigare är det dags att erbjuda varor och tjänster via internet! Den här rådgivningen hjälper dig att optimera ditt företag och hitta nya försäljningsmöjligheter med hjälp av E-handel.

På ett inspirerande och coachande sätt hjälper Johan Romberg dig att hitta nya affärsvägar och därmed hitta ut till nya kunder för att få en bättre lönsamhet. Vid rådgivningen går ni tillsammans igenom olika tekniska lösningar, regelverk och betallösningar med mera, detta för att hitta den optimala lösningen för just ditt företag.

Rådgivningen riktar sig till dig som driver företag utanför primärproduktionen på den halländska landsbygden, på orter som har färre än 3000 invånare. Företaget ska ha färre än 50 anställda. Rådgivningen erbjuds både som enskild rådgivning och grupprådgivning och finansieras till 70% med medel från landsbygdsprogrammet. Rådgivningarna kan utföras antingen digitalt via Skype, på företaget eller på Länsstyrelsen.

Rådgivningen erbjuds både som grupprådgivning och enskild rådgivning.

Information om rådgivningen i PDFPDF

Anmälan och frågor: Ingvor Johansson 010-224 33 93 ingvor.johansson@lansstyrelsen.se

eller Johan Romberg 070-2366113 johan@romberg.se Anmälan senast en vecka före kursdatum.

VAR: Rådgivningarna kan utföras antingen digitalt via Skype, på företaget eller på Länsstyrelsen

KOSTNAD: Två företag kan delta på samma rådgivning och dela kostnaden.Vid två deltagande företag blir kostnaden 817 kr exkl moms för rådgivning 4 tim. Dokumentation ingår. Anmälan senast en vecka före rådgivningen.

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

Kontakt