19 mar 2020 klocka 12.00 - 17.00

INSTÄLLD: Kurs i storytelling- lär dig berätta din historia

En kvinna och en man sitter i ett mötesrum och lyssnar till en kvinna som står vid en whiteboardtavla med en penna i handen

Länsstyrelsen erbjuder kurs i storytelling, berättarkonst, för dig som driver företag på den halländska landsbygden.

Som egen företagare måste man kunna sälja in sina produkter. Detta gäller alla företag men särskilt för de inom besöksnäringen, upplevelseindustrin och gårdsbutiker. Ofta är det små vardagsberättelser som sprids och fastnar som gör att kunder kommer tillbaka.

Ida Junker från Fabula Storytelling ger dig grundkunskaper i berättarkonsten och vikten av att kunna sälja in sin ”produkt” eller ”tjänst”. Ida gör detta på ett intressant och roligt sätt och kursen varvas med teori, praktik och egna övningar.

Kurserna riktar sig företag med färre än 50 anställda på den halländska landsbygden och finansieras delvis med medel från landsbygdsprogrammet.

Tid och plats:

Onsdag den 19 mars på naturum Getterön i Varberg klockan 13.00-17.00

Mer information

Ingvor Johansson Länsstyrelsen i Hallands län 010-224 33 93, ingvor.johansson@lansstyrelsen.se
Ida Junker, Fabula storytelling ida.junker@storytelling.se eller www.storytelling.selänk till annan webbplats

Inbjudan som PDFPDF

VAR: Naturum Getterön i Varberg

KOSTNAD: 400 kronor exklusive moms inklusive fika. Kostnad: 400 kronor exklusive moms inklusive fika. Innan kursen startar finns det möjlighet att köpa lunch till självkostnadspris på naturum. Uppge i din anmälan om du vill delta på lunchen.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 12 mar 2020

Anmäl dig

Kontakt