12 mar 2020 klocka 09.00 - 13.00

Rådgivning för minskat matsvinn

Tallrik med matrester ned i soptunna

Minskat matsvinn är nyckeln för tillväxt och utveckling för alla företag som hanterar livsmedel.

Vi går igenom företagets förutsättningar och ger tips och råd om vad som är bäst för just ditt företag. Det kan vara nya produkter och nya affärsmöjligheter eller bättre utnyttjande av befintliga varor och därmed mindre svinn

Anmälan och frågor: I

Ingvor Johansson 010-224 33 93 ingvor.johansson@lansstyrelsen.se

Marcus Lennartsson 079 319 54 54 marcus.lennartsson@lkih.se

VAR: i håller till på något av företagen eller på Länsstyrelsen.

KOSTNAD: Flera företag deltar och delar då på kostnaden. Vid tre deltagande företag blir kostnaden 1140 kr exkl moms. Rådgivning 4 tim, dokumentation ingår. Anmälan senast en vecka före rådgivningen. Enskild rådgivning fyra timmar på ditt företag. Kostnad: 3 420 exkl. moms

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

Kontakt