26 feb 2020 klocka 19.00 - 21.00

Inspirationsträff om minskat matsvinn

Gastroprenörerna i Långås Elisabeth och Lars-Gunnar

Minskat matsvinn är nyckeln för tillväxt och utveckling för alla företag som hanterar livsmedel. Följ med på en inspirationsträff till Gastroprenören Catering i Långås och se och hör hur de gör och tänker kring beställning av varor och hur de tar hand om dem i sitt cateringföretag. Kanske kan du få lite idéer som du kan ta med hem till ditt företag.

Elisabeth och Lars-Gunnar har alltid varit förebilder när det gäller att ta tillvara allt för att minska matsvinnet. För dem har kombinationen butik på landet och cateringföretag varit en succé. All mat där datumet håller på att gå ut går via köket vilket ger minimalt med svinn.

Träffen riktar sig till alla företag som hanterar livsmedel på den halländska landsbygden. Det gäller företag utanför primärproduktionen med färre än 50 anställda på orter med färre än 3000 invånare. Vi bjuder på fika, träffen är kostnadsfri. Anmälan senast 19 februari.

Se gärna filmen om Handlar´n i Långås och Gastroprenören Catering: http://www.levdindromfbg.se/index.php/gastroprenoerenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

VAR: Handlar´n i Långås och Gastroprenören Catering

KOSTNAD: Träffen är kostnadsfri.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 19 feb 2020

Anmäl dig

Kontakt