22 aug 2019 klocka 13.00 - 17.00

Rådgivning om marknadsföring på sociala medier

smart telefon med sociala medier på skärmen

Länsstyrelsen erbjuder rådgivning om marknadsföring på sociala medier för dig som driver företag på den halländska landsbygden. Rådgivningen är inom nya jobb och den riktar sig till företag utanför primärproduktionen med färre än 50 anställda.

Att arbeta med sociala medier är nyckeln för tillväxt och utveckling för alla företag idag och med vår rådgivning kommer ni att få lära er allt ni behöver veta och lite till för att lyckas på sociala medier.

Vi går igenom hur man väljer rätt kanaler, bilder, texter, hur man skapar och driver en Facebook-sida samt hur man kopplar ihop hemsidan med sina sociala medier. Idag spenderar mer än 7 miljoner svenskar dagligen mer än en timme om dagen på Facebook och andra sociala medier.

Utbildningen erbjuds både som enskild rådgivning och grupprådgivning.

Grupprådgivning torsdag den 22 augusti 2019 kl. 13.00-17.00 på Länsstyrelsen i Halmstad. Kostnad: 1100 kr exkl moms. Vi har endast plats för tre företag så boka plats redan idag. Fler grupprådgivningar anordnas efter behov.

Enskild rådgivning i fyra timmar enligt överenskommelse
Kostnad: 3 300 exkl. moms per tillfälle. Flera företag kan delta på rådgivningen och därmed dela på kostnaden. Tid och plats enligt överenskommelse. Ta kontakt med någon av personerna nedan.

Anmälan och frågor:

Ingvor Johansson 010-224 33 93, ingvor.johansson@lansstyrelsen.se
eller Jonas Westling 073-405 35 15, jonas@smartonsocial.se

Inbjudan som PDFPDF

Rådgivningen anordnas i samarbete mellan Länsstyrelsen och SmartOn Social.

VAR: Länsstyrelsen i Hallands län på Slottsgatan 2 i Halmstad

KOSTNAD: Pris 1100 kr exkl moms.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 15 aug 2019

Kontakt