Risk för vattenbrist i Gotlands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Landshövdingen bjuder in till adventskaffe

Landshövdingen bjuder in alla gotlänningar till adventskaffe. Det är andra gången som Anders Flanking och Åsa Wackelin Flanking slår upp portarna till residenset i Visby.

– Förra året gjorde pandemin att vi fick vi pausa adventskaffet. I år kan vi återigen välkomna gotlänningarna till residenset. Vi ser fram emot många givande samtal över en kopp kaffe och gotländsk saffranspannkaka, säger Anders Flanking.

Söndagen den 5 december slår landshövdingeparet upp dörrarna till ett adventspyntat residens. Totalt finns det plats för 320 gäster, som fördelas på fyra sittningar.

Nu pågår förberedelserna för fullt inför årets stora bjudning. Julgranar, adventsljusstakar, julstjärnor och julpynt ska ställas fram och saffranspannkakan bakas.

– Jag vågar nästan lova att julstämningen kommer vara på topp när vi slår upp portarna till årets adventskaffe. Vår förhoppning är att kunna bidra till en stunds trevlig samvaro i juletid, säger Anders Flanking.

Anmälan sker via ett formulär på länsstyrelsens webbplats eller genom att besöka länsstyrelsens reception på Visborg, Visborgsallén 4.

Möjligheten att anmäla sig öppnar den 12 november och det är först till kvarn som gäller.

Vid anmälan får gästerna välja bland någon av följande sittningar:
10.30-12.00 12.30-14.00 14.30-16.00 16.30-18.00

Med anledning av pandemin kan adventsfikat komma att ställas in med kort varsel om smittläget förvärras och Folkhälsomyndigheten ändrar sina rekommendationer.

Kontakt

Landshövding

Anders Flanking

Besöksadress

Visborgsallén 4

Postadress

621 85 VISBY

Organisationsnummer

202100-2312

Följ oss